יום שבת, 3 באוקטובר 2015

כלי עץ חד פעמיים למזון - אומרים שלום לתופעת הפלסטיק


את נפלאות הכלים החד פעמיים גילו מאות אלפי משפחות בישראל. בחגים, בסופי השבוע או סתם כשאין חשק להתמודד פעם נוספת מול כיור מלא כוסות וצלחות. לא בכדי הפכו המוצרים החד פעמיים להצלחה גדולה כל כך. אבל כשהאנשים מחייכים, כדור הארץ בוכה. ככה זה כשהכלים עשויים פלסטיק, אינם מתכלים ודורשים מיחזור נפרד. אבל אפשר גם אחרת. כלי עץ חד פעמיים למזון הינם הדבר הבא בתחום. מסוג הדברים שעוד יגיע היום בו נתהה איך הסתדרנו בלעדיהם זמן כה רב. הרעיון פשוט – כלים חד פעמיים, אך נוחים יותר, איכותיים יותר וכאמור - ידידותיים לסביבה. עכשיו גם אימא אדמה מאושרת...

היתרונות של כלי עץ חד פעמיים למזון

ברשותכם נרחיב בקצרה על ה"נושא הירוק". ובכן, כלי העץ השונים מיוצרים מסיבי עץ הבמבוק, אשר זמין בשפע (ומכאן מחירם הזול) ומתחדש בטבע בכל עת. בניגוד לצלחות פלסטיק רגילות המכילות תרכובות כלור בעלות חומרים העלולים לגרום לסוגי סרטן שונים, כלי העץ אינם מסוכנים לשימוש, והחומרים מהם הם עשויים אף מייצרים סגולות שונות, בהן משתמשים בעולם הרפואה, החקלאות ועוד. ובעניין המראה שלהם? ובכן, אמנם גם בתחום כלי הפלסטיק החד פעמיים חל שיפור מסוים בכל מה שקשור לנראות שלהם, אך עדיין אין מה להשוות זאת עם יופיים של כלי העץ המרהיבים. כיום ניתן למצוא כלי עץ חד פעמיים למזון מעוצבים להפליא, כאלה שלא תרצו לזרוק בגמר הארוחה...

גם על הנוחות כדאי לספר. לא עוד כלי פלסטיק שנמסים במגע עם מזון רותח, מתקפלים ומתקמטים, סכינים שלא באמת חותכים וכדומה. כלי העץ חזקים ועמידים מספיק להתמודד עם כל אתגרי המזון והחימום (ניתנים לחימום עד 220 מעלות). בין כלי העץ החד פעמיים למזון תמצאו מכל הבא ליד: כוסות לשתייה קרה וחמה; סכינים, כפיות, כפות, ומזלגות; קופסאות ואריזות "טייק אוויי"; צלחות וקערות מסוגים שונים; מגשי עץ בגדלים שונים; ועוד כלים רבים וטובים. המוצרים עשויים, בנוסף לעצי הבמבוק, גם מעצי דקל ועצים נוספים.

כאמור, העובדה כי מדובר בחומרים טבעיים הזמינים בכמויות גבוהות, מעניקה לכם, הצרכנים, מחירים שפויים למוצרים מעולים. אז הצטרפו גם אתם לעתיד של עולם הכלים החד פעמיים. כלי עץ חד פעמיים למזון- בגלל הנוחות, בגלל המחיר, בגלל השמירה על הסביבה של כולנו.

באדיבות,
greengoods.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה